ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ: «Η Ομόνοια φέτος έδειξε ότι είναι στα φαβορί για τίτλο» – Τι είπε ο Γερολέμου

Κέρκεζ: «Η Ομόνοια φέτος έδειξε ότι είναι στα φαβορί για τίτλο» – Τι είπε ο Γερολέμου

Η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια. Μαζί του και ο νεαρός Κύπριος μέσος της ΑΕΛ, Γιάννης Γερολέμου.

LIVE STREAMING η διάσκεψη από το ThemaSports:

«Πολύ γρήγορα έρχεται ένα νέο παιχνίδι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Η Ομόνοια φέτος έδειξε ότι είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν δέχονται εύκολα γκολ και βάζουν πολλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για την Κυριακή. Χρειαζόμαστε πάθος, τρεξίματα και σκέψη. Στο κύπελλο δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και ελπίζω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Όλοι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι αλλά πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή προπόνηση για να δούμε ποιοι θα είναι στην αποστολή. Ζητώ από τους οπαδούς μας να έρθουν να μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τον επαναληπτικό με ΑΕΚ: «Είναι φυσιολογικό να είναι στο μυαλό μας, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε την ΑΕΚ και να σκεφτούμε την Ομόνοια. Εξαρτάται από εμάς να είμαστε στην εξάδα. Δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις το κύπελλο, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για την κούραση: «Έχουμε υπέρ αρκετούς παίκτες, πολύ καλά προετοιμασμένους σωματικά. Έχουμε και την περσινή εμπειρία με τις δύο διοργανώσεις. Θα παρατάξουμε τους καλύτερους 11 βάσει ετοιμότητας. Μόνο αν κάποιος νιώσει ενοχλήσεις αύριο δεν θα ρισκάρουμε. Όποιος είναι φρέσκος και έτοιμος θα παίξει».

Για τη δυσκολία της ομάδας στα εκτός: «Είναι αλήθεια. Ίσως είναι γιατί έχουμε περισσότερους νεαρούς στην ομάδα. Ελπίζω ότι την επόμενη Τετάρτη θα αλλάξει».

Για Γκοντάλ: «Κάνει κανονικά προπονήσεις. Πρέπει να περιμένουμε να είναι έτοιμος για να παίξει. Αν δεν είναι στο 100% δεν θα ρισκάρουμε».

Για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ: «Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή, έχουμε χρόνο μέχρι την ΑΕΚ. Εκεί θα παίξουμε για δύο αποτελέσματα, το σημαντικό είναι να περάσεις. Μπορεί να περάσουμε και χωρίς να σκοράρουμε».

Για Γουίλερ: «Ήξερα για Γουίλερ τις τελευταίες ώρες. Όλοι ήταν από τη μία απογοητευμένοι και από την άλλη χαρούμενοι γιατί έγινε μια οικονομική ένεση που τη χρειαζόταν η ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να φέρουμε παίκτη σε αυτή τη θέση. Πάει καλά ο Αβραάμ και ελπίζουμε να βγάλουμε και έναν νεαρό για αυτή τη θέση. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Γιάκολις, για τον Μαρκή υπάρχει πάντα ενδιαφέρον αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν ήθελε να τον αφήσει. Θα το δούμε για το καλοκαίρι».

Για Αγγελή: «Δεν υπάρχει συμφωνία. Είναι καλός παίκτης, θέλαμε να τον πάρουμε γιατί ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει, λόγω των τραυματισμών του Γκοντάλ, αλλά δεν έμεινε ελεύθερος και δεν έγινε η μεταγραφή».

Για τη νέα σεζόν και αν θα ανανεώσει: «Σαν προπονητής πρέπει να είσαι έτοιμος. Δεν νιώθω πίεση, έχω πολύ καλή σχέση με τον σύλλογο και τον πρόεδρο. Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος, αν φύγω το ίδιο. Πάντα θα επιστρέφω εδώ, είτε δουλεύω εδώ είτε όχι. Αυτό το ερώτημα δεν είναι για μένα. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα».

——————————————————–

Γιάννης Γερολέμου: «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να έχουμε πάθος, δύναμη και τρεξίματα και να πάμε στο παιχνίδι όσο πιο έτοιμοι μπορούμε, για τη νίκη. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, είναι δύσκολο, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

«Η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Παίζει σημαντικό ρόλο για εμάς. Μας έλειψε αυτή η ατμόσφαιρα, θέλουμε τον κόσμο να έρθει πίσω και να μας στηρίξει μέχρι την τελευταία στιγμή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top