ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Άνοιξαν» οι ουρανοί και αναβολή στην τέταρτη αγωνιστική ημέρα

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Άνοιξαν» οι ουρανοί και αναβολή στην τέταρτη αγωνιστική ημέρα

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αυστραλία, εκεί όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser.

Όλες οι σημερινές προγραμματισμένες ιστιοδρομίες της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε όπως αναβληθούν ένεκα κακοκαιρίας και ως εκ τούτου ο πρωταθλητής μας Παύλος Κοντίδης δεν συμμετείχε στη τέταρτη αγωνιστική ημέρα.

Μπορεί το γεγονός να είναι ευεργητικό για τη χώρα, η οποία πλήγηκε από πυρκαγιές τον προηγούμενο μήνα, όμως για τους ιστιοπλόους αυτό δεν λειτούργησε υπέρ τους. Κατά συνέπεια, είχαμε αναβολή σε όλες τις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες (14/2) και η τέταρτη αγωνιστική ημέρα μεταφέρεται για αύριο Σάββατο 15/2, όπου θα πραγματοποιηθούν τρεις ιστιοδρομίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE