Συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού με Αστυνομία

Συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού με Αστυνομία

Με την ηγεσία της Αστυνομίας συναντήθηκε την Παρασκευή (14/02), η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων για τον συντονισμό των εκατέρωθεν εργασιών.

Όπως αναφέρεται, η Επιτροπή ανέλαβε ήδη εργασίες και θα στεγάζεται σε δικά της Γραφεία, στον ΚΟΑ.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή έχει πλήρη επίγνωση των προνοιών του περί της Καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων Νόμος του 2017 και θα προχωρήσει σε όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη εφαρμογή του.

Την Επιτροπή, προστίθεται, διαβεβαίωσε τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως όσο και η ηγεσία της Αστυνομίας ότι θα έχει την πλήρη στήριξή τους.

Εντός των ημερών, όπως αναφέρεται η ανακοίνωση, η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Επιτροπή αποτελούν οι: Πρόεδρος: Αντρέας Παπαχαραλάμπους, Αντιπρόεδρος: Νίκος Καρτακούλης, Μέλη:Εβελίνα Γεωργιάδου, Χάρης Σαββίδης και Μαριαλένα Κωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE