Συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού με Αστυνομία

Συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού με Αστυνομία

Με την ηγεσία της Αστυνομίας συναντήθηκε την Παρασκευή (14/02), η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων για τον συντονισμό των εκατέρωθεν εργασιών.

Όπως αναφέρεται, η Επιτροπή ανέλαβε ήδη εργασίες και θα στεγάζεται σε δικά της Γραφεία, στον ΚΟΑ.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή έχει πλήρη επίγνωση των προνοιών του περί της Καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων Νόμος του 2017 και θα προχωρήσει σε όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη εφαρμογή του.

Την Επιτροπή, προστίθεται, διαβεβαίωσε τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως όσο και η ηγεσία της Αστυνομίας ότι θα έχει την πλήρη στήριξή τους.

Εντός των ημερών, όπως αναφέρεται η ανακοίνωση, η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Επιτροπή αποτελούν οι: Πρόεδρος: Αντρέας Παπαχαραλάμπους, Αντιπρόεδρος: Νίκος Καρτακούλης, Μέλη:Εβελίνα Γεωργιάδου, Χάρης Σαββίδης και Μαριαλένα Κωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE