Συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού με Αστυνομία

Συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού με Αστυνομία

Με την ηγεσία της Αστυνομίας συναντήθηκε την Παρασκευή (14/02), η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων για τον συντονισμό των εκατέρωθεν εργασιών.

Όπως αναφέρεται, η Επιτροπή ανέλαβε ήδη εργασίες και θα στεγάζεται σε δικά της Γραφεία, στον ΚΟΑ.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή έχει πλήρη επίγνωση των προνοιών του περί της Καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων Νόμος του 2017 και θα προχωρήσει σε όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη εφαρμογή του.

Την Επιτροπή, προστίθεται, διαβεβαίωσε τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως όσο και η ηγεσία της Αστυνομίας ότι θα έχει την πλήρη στήριξή τους.

Εντός των ημερών, όπως αναφέρεται η ανακοίνωση, η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Επιτροπή αποτελούν οι: Πρόεδρος: Αντρέας Παπαχαραλάμπους, Αντιπρόεδρος: Νίκος Καρτακούλης, Μέλη:Εβελίνα Γεωργιάδου, Χάρης Σαββίδης και Μαριαλένα Κωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.