ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν 63χρονο με αρχείο παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν 63χρονο με αρχείο παιδικού πορνογραφικού υλικού

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής (14/02), βάσει δικαστικού εντάλματος, 63χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 63χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να υπάρχει μεγάλος αριθμός αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού και παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης εντοπίστηκαν τρείς φορητές συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, οι οποίες επίσης παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.   

Ο 63χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE