Μάρκο Ντι Μπέλο: Οι δύο παίκτες ΑΕΛ και Ομόνοιας που τον… ξέρουν

Μάρκο Ντι Μπέλο: Οι δύο παίκτες ΑΕΛ και Ομόνοιας που τον… ξέρουν

Ο 38χρονος Ιταλός ρεφ Μάρκο Ντι Μπέλο είχε διευθύνει και τον αγώνα Κύπρος-Ρωσία στο περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Το ΠΡΟΦΙΛ του Ιταλού – Ο… γουρλής ρεφ της Ίντερ σφυρίζει στο ΑΕΛ-Ομόνοια! (BINTEO)

Ο Ντι Μπέλο έρχεται Κύπρο για να σφυρίξει το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια και δύο παίκτες τον είχαν συναντήσει πριν από περίπου 8 μήνες.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Αβραάμ της ΑΕΛ και τον Ιωάννη Κούσουλο, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στην εκτός έδρας ήττα της Εθνικής Κύπρου από την Ρωσία με 1-0 στις 11 Ιουνίου του 2019.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE