Τροχαίο Δρόμου Χοιροκοιτίας - Κοφίνου: Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί

Τροχαίο Δρόμου Χοιροκοιτίας - Κοφίνου: Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί

Με βάση επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, όσον αφορά το τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Χοιροκοιτίας - Κοφίνου, ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. 

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα στον παλιό δρόμο Χοιροκοιτίας - Κοφίνου. Γυναίκα εξερχόμενη από το πρατήριο καυσίμων της Πετρολίνα, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο το ανήλικο παιδί της, υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε βίαια με διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα έχοντας επίσης στο αυτοκίνητα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δρόμος Χοιροκοιτίας - Κοφίνου: Σοβαρό Τροχαίο με παιδιά - 'Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν εκεί είχαν δηλώσει ότι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.