«Αδικηθήκαμε σε δύο σημεία – Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, αλλά…»

«Αδικηθήκαμε σε δύο σημεία – Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, αλλά…»

Για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τις καταγγελίες του Οθέλλου Αθηαίνου για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, μίλησε στη Cytavision ο Γενικός Γραμματέας του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας, πριν από την έναρξη του αποψινού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ Λύσης.

Αναλυτικά:

«Λυπούμαι γι΄ αυτό το σκηνικό που υπάρχει, για πολλούς λόγους, μα πάνω απ΄ όλα για το ποδόσφαιρο μας. Εμείς σαν ομάδα, πράξαμε αυτό που έπρεπε. Εμείς δεν θα καταδικάσουμε κανέναν.

Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και προσπαθούμε να προασπίσουμε τα  συμφέροντα της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε σε δύο σημεία. Με την τιμωρία στο φάκελο για το παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, όπου μας κόπηκαν όλες οι χορηγίες της ΚΟΠ και μας δημιουργούν οικονομικό πρόβλημα.

Από την άλλη αδικηθήκαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αγία Νάπα που συζητούνται ακόμα.

Οι προεκτάσεις του συγκεκριμένου αγώνα είναι εμφανής στο σημερινό παιχνίδι, όπου δυσκολευόμαστε να συμπληρώσουμε ενδεκάδα και παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE