«Αδικηθήκαμε σε δύο σημεία – Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, αλλά…»

«Αδικηθήκαμε σε δύο σημεία – Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, αλλά…»

Για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τις καταγγελίες του Οθέλλου Αθηαίνου για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, μίλησε στη Cytavision ο Γενικός Γραμματέας του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας, πριν από την έναρξη του αποψινού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ Λύσης.

Αναλυτικά:

«Λυπούμαι γι΄ αυτό το σκηνικό που υπάρχει, για πολλούς λόγους, μα πάνω απ΄ όλα για το ποδόσφαιρο μας. Εμείς σαν ομάδα, πράξαμε αυτό που έπρεπε. Εμείς δεν θα καταδικάσουμε κανέναν.

Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και προσπαθούμε να προασπίσουμε τα  συμφέροντα της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε σε δύο σημεία. Με την τιμωρία στο φάκελο για το παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, όπου μας κόπηκαν όλες οι χορηγίες της ΚΟΠ και μας δημιουργούν οικονομικό πρόβλημα.

Από την άλλη αδικηθήκαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αγία Νάπα που συζητούνται ακόμα.

Οι προεκτάσεις του συγκεκριμένου αγώνα είναι εμφανής στο σημερινό παιχνίδι, όπου δυσκολευόμαστε να συμπληρώσουμε ενδεκάδα και παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE