«Αδικηθήκαμε σε δύο σημεία – Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, αλλά…»

«Αδικηθήκαμε σε δύο σημεία – Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, αλλά…»

Για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τις καταγγελίες του Οθέλλου Αθηαίνου για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, μίλησε στη Cytavision ο Γενικός Γραμματέας του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας, πριν από την έναρξη του αποψινού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ Λύσης.

Αναλυτικά:

«Λυπούμαι γι΄ αυτό το σκηνικό που υπάρχει, για πολλούς λόγους, μα πάνω απ΄ όλα για το ποδόσφαιρο μας. Εμείς σαν ομάδα, πράξαμε αυτό που έπρεπε. Εμείς δεν θα καταδικάσουμε κανέναν.

Δεν είμαστε αστυνομικοί, ούτε δικαστές, είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και προσπαθούμε να προασπίσουμε τα  συμφέροντα της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε σε δύο σημεία. Με την τιμωρία στο φάκελο για το παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, όπου μας κόπηκαν όλες οι χορηγίες της ΚΟΠ και μας δημιουργούν οικονομικό πρόβλημα.

Από την άλλη αδικηθήκαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αγία Νάπα που συζητούνται ακόμα.

Οι προεκτάσεις του συγκεκριμένου αγώνα είναι εμφανής στο σημερινό παιχνίδι, όπου δυσκολευόμαστε να συμπληρώσουμε ενδεκάδα και παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE