Μίλησε σε Ελλαδικό Μέσο για το «Red Button» ο Σπύρος Νεοφυτίδης – «Έχει πάρει φωτιά στην Κύπρο»!

Μίλησε σε Ελλαδικό Μέσο για το «Red Button» ο Σπύρος Νεοφυτίδης – «Έχει πάρει φωτιά στην Κύπρο»!

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών μίλησε για τη χρησιμότητα του «Red Button».

Για τη λειτουργία του «Red Button» (σ.σ. κόκκινο κουμπί) μίλησε ο Σπύρος Νεοφυτίδης, εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, στο Metropolis, όπου και ανέλυσε τις δυνατότητες που δίνει το συγκεκριμένο «εργαλείο» ώστε οι ποδοσφαιριστές να καταγγέλλουν ανώνυμα χειραγωγημένους αγώνες.

«Είναι ένα λογισμικό, το οποίο μέσω ενός μοναδικού κωδικού μπορούν να το κατεβάσουν οι ποδοσφαιριστές στο κινητό τους. Μέσω αυτού ο καθένας μπορεί να στείλει όποια καταγγελία επιθυμεί ανώνυμα ή αν νιώθει πως κινδυνεύει και επώνυμα. Την ίδια στιγμή η καταγγελία πηγαίνει στην αρμόδια εταιρεία με έδρα την Φινλανδία, ενώ άμεσα ενημερώνονται και οι αρμόδιες αρχές που είναι συνδεδεμένες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι ένα πρόγραμμα που δημιούργησε η FIFPro και θα το τροφοδοτήσει σε όλες τις χώρες. Σε 2-3 μήνες θα είναι και στην Ελλάδα. Στην Κύπρο το ζητήσαμε κατ εξαίρεση, διότι είχαμε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις και μας το τροφοδότησαν νωρίτερα. Από τότε που άρχισε να λειτουργεί το “κόκκινο κουμπί” έχει πάρει «φωτιά».

Είναι απίστευτα βοηθητικό στις διωκτικές αρχές. Βοήθησε ώστε να δρομολογηθούν και κάποιες υποθέσεις και δίνει πληροφορίες για την πιο έγκαιρη και στοχευμένη επέμβαση των αρχών. Σε σχέση με αυτά που αναμέναμε είναι πολλές οι καταγγελίες. Ήδη έχει ανοίξει μια αρκετά σοβαρή υπόθεση και περιμένουμε να ανοίξουν κι άλλες».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.