Αγία Νάπα: Παρανάλωμα του πυρός υποστατικό – Ζημίες και σε διπλανό κατάστημα

Αγία Νάπα: Παρανάλωμα του πυρός υποστατικό – Ζημίες και σε διπλανό κατάστημα

Πυρκαγιά σε υποστατικό στην Αγία Νάπα προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και σε διπλανό κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 01.30 το Σάββατο 15/02 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για πυρκαγιά σε υποστατικό που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νησσί την Αγία Νάπα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο από τους καπνούς διπλανό κατάστημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για εξακρίβωση των αιτιών της φωτιάς.

Οι ζημιές στο υποστατικό όπου ξέσπασε η πυρκαγιά καθώς και στο διπλανό κατάστημα δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί.

Τα δύο καταστήματα καλύπτονται από ασφάλεια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE