ΠΑΦΟΣ: Καυγάς 35χρονου με ομοεθνείς του - Πολλά παράπονα από τους κατοίκους της Γεροσκήπου

ΠΑΦΟΣ: Καυγάς 35χρονου με ομοεθνείς του - Πολλά παράπονα από τους κατοίκους της Γεροσκήπου

Στην σύλληψη 35χρονου  αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση  καυγά πριν από λίγες μέρες  στην πλατεία Γεροσκήπου με ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 35χρονος που κατάγεται από την Βουλγαρία  είναι αυτά της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Ανακρινόμενος ο 35χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι συγκρούσθηκε με τους ομοεθνείς του για προσωπικές διαφορές.

Οι εξετάσεις για το επεισόδιο συνεχίζονται.

Η Αστυνομία Πάφου επισημαίνει πως δέχεται πολλά παράπονα από κατοίκους της περιοχής για συχνούς καυγάδες μεταξύ αλλοδαπών μετά κυρίως από κατανάλωση αλκοόλ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE