Πυρκαγιά Αγίας Νάπας: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Υπήρξαν πολλές εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά Αγίας Νάπας: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Υπήρξαν πολλές εκτεταμένες ζημιές

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε υποστατικό που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/02).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Επαρχίας Αμμοχώστου κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου υπήρξαν πολλές εκτεταμένες ζημιές οι οποίες δεν έχουν υπολογιστεί ακόμα.

Όπως μας πληροφόρησε ο κ. Κωνσταντίνου η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί αλλά τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/02), λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για πυρκαγιά σε υποστατικό που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα. Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE