Στο ΤΑΕ Αρχηγείου και την Κυριακή (16/02) ο Παπαδάκης για να συνεχίσει την κατάθεση

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου και την Κυριακή (16/02) ο Παπαδάκης για να συνεχίσει την κατάθεση

Το πρώτο μέρος της κατάθεσης ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/02), ενώ την Κυριακή (16/02), αναμένεται να δοθούν στους ανακριτές σχετικά στοιχεία και έγγραφα για την υπόθεση που καταγγέλλει ο Ευρωβουλευτής.

Μετά το τέλος της κατάθεσης οι ανακριτές αναμένεται να αξιολογήσουν το περιεχόμενο και τα στοιχεία για να προχωρήσει η υπόθεση.

Όπως ενημέρωσε το ΤhemaΟnline με σχετικό άρθρο το Σάββατο (15/02), συνεργάτιδά του Ευρωβουλευτή έκανε καταγγελία στην Αστυνομία από την περασμένη Πέμπτη (13/02) για το video που την παρουσίαζε να χειρίζεται θέματα αντικαπνιστικής εταιρείας παρά τη θέλησή της, σε μια προσπάθεια των δημιουργών του εν λόγω οπτικού υλικού να τεκμηριώσουν κατηγορίες εναντίον του Ευρωβουλευτή, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κατά πόσον αυτό το έπραξε εν ώρα καθηκόντως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE