Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Άνδρας 53 ετών, βρετανικής καταγωγής, που εργαζόταν στο τουρκικό σεισμογραφικό Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασιά το οποίο βρίσκεται εντός της κυπριακής ΑΟΖ, αισθάνθηκε το Σάββατο 15/02 το πρωί αδιαθεσία και απεβίωσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Κίπρις, ο Christopher Ross Macculloch μεταφέρθηκε με ελικόπτερο που πέταξε από την Τουρκία στο σεισμογραφικό και από κει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο εγγύς Ανατολή, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών – όπως αναφέρεται - γύρω στις 11.45 άφησε την τελευταία του πνοή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.