Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Άνδρας 53 ετών, βρετανικής καταγωγής, που εργαζόταν στο τουρκικό σεισμογραφικό Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασιά το οποίο βρίσκεται εντός της κυπριακής ΑΟΖ, αισθάνθηκε το Σάββατο 15/02 το πρωί αδιαθεσία και απεβίωσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Κίπρις, ο Christopher Ross Macculloch μεταφέρθηκε με ελικόπτερο που πέταξε από την Τουρκία στο σεισμογραφικό και από κει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο εγγύς Ανατολή, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών – όπως αναφέρεται - γύρω στις 11.45 άφησε την τελευταία του πνοή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE