Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Άνδρας 53 ετών, βρετανικής καταγωγής, που εργαζόταν στο τουρκικό σεισμογραφικό Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασιά το οποίο βρίσκεται εντός της κυπριακής ΑΟΖ, αισθάνθηκε το Σάββατο 15/02 το πρωί αδιαθεσία και απεβίωσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Κίπρις, ο Christopher Ross Macculloch μεταφέρθηκε με ελικόπτερο που πέταξε από την Τουρκία στο σεισμογραφικό και από κει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο εγγύς Ανατολή, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών – όπως αναφέρεται - γύρω στις 11.45 άφησε την τελευταία του πνοή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE