ΤΖΟΚΕΡ: Αλλάζει η ζωή του μοναδικού νικητή της 2ης κατηγορίας! -ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Αλλάζει η ζωή του μοναδικού νικητή της 2ης κατηγορίας! -ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί να μην υπήρχε τυχερός στην 1η κατηγορία στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (16/02), ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έμειναν όλοι με πικρία.

Ο μοναδικός νικητής στη 2η κατηγορία παίρνει 132.568 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα η ζωή του μπορεί κάλλιστα να αλλάξει, φτάνει να τα διαχειριστεί σωστά.

Κατά τ΄ άλλα, στην τρίτη κατηγορία 54 τυχεροί θα πάρουν από 2.500 ευρώ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι ακόλουθοι:
1, 12, 13, 22, 43

Τζόκερ ο αριθμός 18

Αναλυτικά οι τυχεροί σε κάθε κατηγορία και τα διανεμόμενα κέρδη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.