ΤΖΟΚΕΡ: Αλλάζει η ζωή του μοναδικού νικητή της 2ης κατηγορίας! -ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Αλλάζει η ζωή του μοναδικού νικητή της 2ης κατηγορίας! -ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί να μην υπήρχε τυχερός στην 1η κατηγορία στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (16/02), ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έμειναν όλοι με πικρία.

Ο μοναδικός νικητής στη 2η κατηγορία παίρνει 132.568 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα η ζωή του μπορεί κάλλιστα να αλλάξει, φτάνει να τα διαχειριστεί σωστά.

Κατά τ΄ άλλα, στην τρίτη κατηγορία 54 τυχεροί θα πάρουν από 2.500 ευρώ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι ακόλουθοι:
1, 12, 13, 22, 43

Τζόκερ ο αριθμός 18

Αναλυτικά οι τυχεροί σε κάθε κατηγορία και τα διανεμόμενα κέρδη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE