ΛΕΜΕΣΟΣ: 13χρονη στο Νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Εγκαύματα στο στήθος από κροτίδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 13χρονη στο Νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Εγκαύματα στο στήθος από κροτίδες

Μια 13χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού την Κυριακή 16/02, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, η 13χρονη μετέβη σε ένα μίνι μάρκετ και προμηθεύτηκε ένα μπουκάλι βότκα.

Ο πατέρας της, την εντόπισε σε άθλια κατάσταση και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ακολούθως ο πατέρας της μαθήτριας, κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία με την σειρά της, μετέβη στο μίνι μάρκετ από το οποίο προμηθεύτηκε το αλκοόλ η ανήλικη. Προς υπεράσπιση του, ο ταμίας του υποστατικού, είπε στην Αστυνομία, πως η νεαρή μπήκε στο μαγαζί, πήρε ένα μπουκάλι βότκα και όταν την ρώτησε πόσο ετών είναι και αν έχει ταυτότητα, αυτή άφησε χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ στο ταμείο και έφυγε με το μπουκάλι.

Ο ισχυρισμός του ταμία του μίνι μάρκετ, φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Επιπλέον, στο Νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή φέρει εγκαύματα στο στήθος. Η ίδια ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε αφού συνομήλικοι της έπαιζαν με μικρές κροτίδες, τραυματίζοντας την στο στήθος.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE