ΛΕΜΕΣΟΣ: Βομβιστική επίθεση στο Καντού – Εκκωφαντική έκρηξη ακούστηκε στα γύρω χωριά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βομβιστική επίθεση στο Καντού – Εκκωφαντική έκρηξη ακούστηκε στα γύρω χωριά

Εκκωφαντική έκρηξη αναστάτωσε την κοινότητα του Καντού και τα γύρω χωρία στην Λεμεσό.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή 

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 17/02. Σύμφωνα με την Αστυνομία στόχος των βομβιστών ήταν περίπτερο της περιοχής, του οποίου οι ιδιοκτήτες, δήλωσαν πως δεν υποψιάζονται κάποιον για την επίθεση.

Συγκεκριμένα, η βόμβα αυτοσχέδιου τύπου, τοποθετήθηκε στην συρόμενη αλουμινένιά πόρτα του περιπτέρου. Από την έκρηξη  υπέστη ζημιές η πρόσοψη του υποστατικού. Η Αστυνομία απέκλεισε την σκηνή της επίθεσης και αναμένεται οι έρευνες να συνεχιστούν κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 17/02.

Σημειώνεται πως η έκρηξη ήταν αρκετά δυνατή αφού έγινε αισθητή στα γύρω χωρία.

*Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.