ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε τρόφιμα σε φίλο του στην φυλακή και συνελήφθη – Έκρυβε «δώρα» στην τσάντα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε τρόφιμα σε φίλο του στην φυλακή και συνελήφθη – Έκρυβε «δώρα» στην τσάντα

Την προσπάθεια προμήθειας ναρκωτικών σε κρατούμενο, σε αστυνομικά κρατητήρια της Λεμεσού, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15μ.μ. την Κυριακή 16/02, 24χρονος μετέβηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, όπου παρέδωσε μία τσάντα με τρόφιμα και χυμούς, για να δοθούν σε 26χρονο, που τελεί υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια. Από τον έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στα πιο πάνω προϊόντα, εντοπίστηκε μέσα σε συσκευασία χυμού, ένα καλαμάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE