Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15μ.μ. την Κυριακή 16/02, 24χρονος μετέβηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, όπου παρέδωσε μία τσάντα με τρόφιμα και χυμούς, για να δοθούν σε 26χρονο, που τελεί υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια. Από τον έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στα πιο πάνω προϊόντα, εντοπίστηκε μέσα σε συσκευασία χυμού, ένα καλαμάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου.
Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




