Στο ΕΔΑΔ θα προσφύγουν οι Βρετανοί που εξαπατήθηκαν στην κατεχόμενη Λάπηθο

Στο ΕΔΑΔ θα προσφύγουν οι Βρετανοί που εξαπατήθηκαν στην κατεχόμενη Λάπηθο

Η δημοσιογράφος Τζαν Σαρβάν, αρθρογράφος στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Αφρίκα" γράφει την Δευτέρα 17/02 ότι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) ετοιμάζονται να προσφύγουν οι 13 Βρετανοί τα σπίτια των οποίων πουλήθηκαν στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου πάνω στο οποίο είναι κτισμένα στην κατεχόμενη Λάπηθο.

Οι Βρετανοί λαμβάνουν και νομική αρωγή από τη βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και βρίσκονται σε επαφή με Βρετανούς αξιωματούχους για να προσφύγουν στο ΕΔΑΔ σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα από την επιτροπή που συνέστησε ο "πρωθυπουργός" Ερσίν Τατάρ για διευθέτηση του προβλήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE