Πόσα πολλά μας ΚΡΥΒΟΥΝ οι «θεματοφύλακες»…

Πόσα πολλά μας ΚΡΥΒΟΥΝ οι «θεματοφύλακες»…

Διαβάζοντας για τις «βόμβες» που βγήκαν από δημοσίευμα Ισπανικής ιστοσελίδας, δεν μπορεί να λεχθεί ότι οι Κύπριοι ποδοσφαιρόφιλοι, έπεσαν από τα σύννεφα. 

Τον τελευταίο καιρό, είναι άλλωστε συνηθισμένοι, αφού πληροφορήθηκαν κι άλλα γεγονότα που «ξεσκεπάζουν» τη διαφθορά.

Επιπρόσθετες πληροφορίες, λένε ότι οι Ισπανικές αρχές πριν ένα περίπου χρόνο είχαν ζητήσει περαιτέρω στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, από τις Κυπριακές αρχές.

Έγινε πολλής λόγος τον τελευταίο μήνα, για τους φακέλους που έκρυψε η Ομοσπονδία απο τους πολλούς που τους έστειλε η ΟΥΕΦΑ.

Μετά τα σημερινά «μαντάτα» απο την Ισπανία, εμείς οι «ιθαγενείς» της Βραχονησίδας, διερωτόμαστε, πόσα πολλά μας κρύβουν αυτοί που υποτίθεται αποτελούν τους «θεματοφύλακες» της τάξης και ομαλότητας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE