ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάρρευση του 2013 δεν μας έβαλε μυαλό – 150 με 200 χιλιάδες ευρώ κόστισε το ταξίδι των βουλευτών στην Αυστραλία

ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάρρευση του 2013 δεν μας έβαλε μυαλό – 150 με 200 χιλιάδες ευρώ κόστισε το ταξίδι των βουλευτών στην Αυστραλία

Παρά τα δεινά που υπέστη ο κυπριακός λαός το 2013, φαίνεται πως ως λαός εμμένουμε να κάνουμε υπερβολές και να μην υπολογίζουμε το δημόσιο χρήμα.

Συνολικά το κόστος που θα επωμιστεί ο φορολογούμενος από το ταξίδι εννέα βουλευτών και του προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, στην Αυστραλία, υπολογίζεται στις 150 με 200 χιλιάδες. Στο ταξίδι αυτό συμμετείχαν επίσης δημοσιογράφοι, υπηρεσιακοί, όπως επίσης και ο διευθυντής του κοινοβουλίου και ο αριθμός ολόκληρης της αποστολής ανερχόταν στα 18 άτομα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν, εκτός από το πού ξοδεύτηκαν τόσα λεφτά, είναι γιατί μετέβηκαν εννέα από τους 56 βουλευτές της Κυπριακής Βουλής στην Αυστραλία για επαφές σε ομοσπονδιακό και πολιτειακό επίπεδο.

Εξάλλου, τα αεροπορικά εισιτήρια κόστισαν 4,500 με 5,500 χιλιάδες ευρώ έκαστος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE