Μάντσεστερ Σίτι: Ποιες ομάδες θεωρεί υπεύθυνες για την τιμωρία της!

Μάντσεστερ Σίτι: Ποιες ομάδες θεωρεί υπεύθυνες για την τιμωρία της!

Το θέμα των ημερών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι άλλο από την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για μία απόφαση που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, εάν τελικά παραμείνει και μετά την έφεση των «πολιτών».

Εν τω μεταξύ στη Μάντσεστερ Σίτι βράζουν και δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Δεδομένη θεωρείται η έφεση στο CAS, ενώ την ίδια στιγμή διαρρέουν προς τα έξω πως η τιμωρία τους οφείλεται κυρίως σε κάποιες ομάδες που της κάνουν πόλεμο!

Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα «The οι πρωταθλητές Αγγλίας θεωρούν πως η απόφαση της UEFA πάρθηκε για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μερικών ομάδων. Σε αυτές βάζουν μέσα τις Ρεάλ, Μπάγερν και Παρί. Η τελευταία ας μην ξεχνάμε ότι έχει επίσης προβλήματα Athletic» με το FFP.

«Στη Σίτι πιστεύουν πως διάφοροι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και αγγλικές ομάδες, έχουν ασκήσει πίεση στην UEFA για να πάρει αυτή τη θέση.

Και πίσω από την απόφαση κρύβεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει αποφύγει μία δεύτερη ποινή και της οποίας ο πρόεδρος, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, είναι στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA ως ένας από τους εκπροσώπους της Eca».

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE