Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του ΚΕΕ, Ερσίν Τατάρ, είπε ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί με την Τουρκία στο άνοιγμα των Βαρωσίων, προσθέτοντας ότι αυτό το βήμα θα είναι προς όφελος της οικονομίας του ψευδοκράτους.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΕΕ, μιλώντας σε συνάντηση, ο κ. Τατάρ δήλωσε ότι αφού «εκλεγεί» στην «προεδρία», διατηρώντας στενές και αγαστές σχέσεις με την Τουρκία, θα ακολουθήσει μια δραστήρια πολιτική υπεράσπισης των δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Επέκρινε παράλληλα τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ότι προκαλεί προβλήματα με την Τουρκία για «αχρείαστες συζητήσεις».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE