Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του ΚΕΕ, Ερσίν Τατάρ, είπε ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί με την Τουρκία στο άνοιγμα των Βαρωσίων, προσθέτοντας ότι αυτό το βήμα θα είναι προς όφελος της οικονομίας του ψευδοκράτους.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΕΕ, μιλώντας σε συνάντηση, ο κ. Τατάρ δήλωσε ότι αφού «εκλεγεί» στην «προεδρία», διατηρώντας στενές και αγαστές σχέσεις με την Τουρκία, θα ακολουθήσει μια δραστήρια πολιτική υπεράσπισης των δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Επέκρινε παράλληλα τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ότι προκαλεί προβλήματα με την Τουρκία για «αχρείαστες συζητήσεις».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE