Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του ΚΕΕ, Ερσίν Τατάρ, είπε ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί με την Τουρκία στο άνοιγμα των Βαρωσίων, προσθέτοντας ότι αυτό το βήμα θα είναι προς όφελος της οικονομίας του ψευδοκράτους.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΕΕ, μιλώντας σε συνάντηση, ο κ. Τατάρ δήλωσε ότι αφού «εκλεγεί» στην «προεδρία», διατηρώντας στενές και αγαστές σχέσεις με την Τουρκία, θα ακολουθήσει μια δραστήρια πολιτική υπεράσπισης των δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Επέκρινε παράλληλα τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ότι προκαλεί προβλήματα με την Τουρκία για «αχρείαστες συζητήσεις».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.