Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του ΚΕΕ, Ερσίν Τατάρ, είπε ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί με την Τουρκία στο άνοιγμα των Βαρωσίων, προσθέτοντας ότι αυτό το βήμα θα είναι προς όφελος της οικονομίας του ψευδοκράτους.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΕΕ, μιλώντας σε συνάντηση, ο κ. Τατάρ δήλωσε ότι αφού «εκλεγεί» στην «προεδρία», διατηρώντας στενές και αγαστές σχέσεις με την Τουρκία, θα ακολουθήσει μια δραστήρια πολιτική υπεράσπισης των δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Επέκρινε παράλληλα τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ότι προκαλεί προβλήματα με την Τουρκία για «αχρείαστες συζητήσεις».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.