Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Αποφασισμένος για άνοιγμα Βαρωσίων δηλώνει ο Τατάρ

Ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του ΚΕΕ, Ερσίν Τατάρ, είπε ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί με την Τουρκία στο άνοιγμα των Βαρωσίων, προσθέτοντας ότι αυτό το βήμα θα είναι προς όφελος της οικονομίας του ψευδοκράτους.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΕΕ, μιλώντας σε συνάντηση, ο κ. Τατάρ δήλωσε ότι αφού «εκλεγεί» στην «προεδρία», διατηρώντας στενές και αγαστές σχέσεις με την Τουρκία, θα ακολουθήσει μια δραστήρια πολιτική υπεράσπισης των δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Επέκρινε παράλληλα τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ότι προκαλεί προβλήματα με την Τουρκία για «αχρείαστες συζητήσεις».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE