Σύσκεψη με κόμματα και Αστυνομία για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο συγκάλεσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Σύσκεψη με κόμματα και Αστυνομία για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο συγκάλεσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Σύσκεψη με τους αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και την ηγεσία της Αστυνομίας συγκάλεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης την ερχόμενη Τρίτη με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την πρόληψη και καταπολέμηση της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

 
«Έχω προσκαλέσει σε σύσκεψη αρχηγούς και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και την ηγεσία της Αστυνομίας, με σκοπό την υποβολή εισηγήσεων, τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, για πρόληψη και καταπολέμηση της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σαββίδης.
 
Η σύσκεψη ορίστηκε για την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, στις 12:00, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE