ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιστώνεται κι ΑΥΤΟ στον Μπεργκ! Ότι δεν ΒΛΕΠΕΙ ηλικίες…

Πιστώνεται κι ΑΥΤΟ στον Μπεργκ! Ότι δεν ΒΛΕΠΕΙ ηλικίες…

Το μοναδικό παράπονο που έχουν από τον Μπεργκ, μερικοί Ομονοιάτες, είναι ότι δεν αξιοποιεί (όσο οι συνάδελφοι του) το δικαίωμα να κάνει αλλαγές. 

Τις περισσότερες φορές δεν κάνει τις τρεις αλλαγές, την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό, αποφάσισε να μην ρίξει κανένα παίχτη από τον πάγκο στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ότι και να πούμε εμείς κι ο κόσμος της Ομόνοιας, εκείνος Παπάς, εκείνος Τατάς.

Πέραν του ότι ο Σκανδιναβός τεχνικός, έχει καταστήσει την ομάδα ανταγωνίστρια μετά από μερικά χρόνια μιζέριας, «πιστώνεται» και με κάτι άλλο.

Δεν κοιτάζει τις ηλικίες, αλλά και ούτε και τα ονόματα (αυτό το έδειξε στην περίπτωση του Τζίμη) των παιχτών.

Τον Ανδρόνικο Κακουλλή, αυτός ουσιαστικά τον εμπιστεύτηκε, με τον μικρό να αποδεικνύει ότι έχει τρομερές δυνατότητες.

Χθες «έριξε» στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Δόξα, τον 16χρονο Λοίζο Λοίζου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα.

Ούτε πως ήταν πρωτάρης ο βραχύσωμος νεαρός, αφού «έφτιαξε» το τέρμα του Κακουλή (είδε ότι πέρασε τη γραμμή ο «αετομάτης» βοηθός Πάμπος Χαραλάμπους, αλλά από τις επαναληπτικές προβολές δεν βγάλαμε ασφαλές συμπέρασμα), ενώ στο φινάλε έκανε ένα εξαιρετικό σλάλομ, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει…

Ότι κι αν πετύχει η Ομόνοια του Μπεργκ, ο φαλακρός τεχνικός θα έχει να λέει, ότι αυτός εμπιστεύτηκε τα δυο σπουδαία «πιτσιρίκια» της ομάδας!

Μην μας πείτε, ότι θα έπραττε κάτι τέτοιο, αν ήταν κάποιος άλλο στη θέση του Νορβηγού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top