ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΣΙΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αφέθηκαν ελεύθεροι και ακολούθησαν χειροκροτήματα- Δόθηκε σκληρή μάχη από τους δικηγόρους- «Θέλει να καθαρίσει το όνομά του»

ΜΑΣΙΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αφέθηκαν ελεύθεροι και ακολούθησαν χειροκροτήματα- Δόθηκε σκληρή μάχη από τους δικηγόρους-  «Θέλει να καθαρίσει το όνομά του»

Μετά από μια θυελλώδη διαδικασία ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ο δικηγόρος του Δημήτρη Μασιά ζήτησε χρόνο ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, οι δύο ύποπτοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στις 17 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

 

Στη συνέχεια δόθηκε «μάχη» των συνηγόρων με την κατηγορούσα Αρχή που ζητούσε να παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Μασιάς και Κωνσταντίνου, αφού όπως αναφέρθηκε υπάρχει κίνδυνος αν αφεθούν ελεύθεροι να επηρεαστούν μάρτυρες.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κρίς Τριανταφυλλίδη στο πιο πάνω αίτημα σημειώνοντας πως ήδη ο πελάτης του (Δημήτρης Μασιάς) ταλαιπωρήθηκε και η κοινή γνώμη τον καταδίκασε. Συμπλήρωσε παράλληλα πως ο κύριος Μασιάς είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά, αντιθέτως σημείωσε, θέλει να μείνει και να «καθαρίσει» το όνομά του.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο συνήγορος του Αντρέα Κωνσταντίνου, με τον Αντρο Πελεκάνο να τοποθετείται κάνοντας λόγο για «περιστασιακές» μαρτυρίες που εμπλέκουν το διαιτητή, προσθέτοντας πως ο πελάτης του αντιμετωπίζει μόνο τρεις από τις 9 κατηγορίες.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του πως «η Αστυνομία προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις αποφάσεις ενός διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη βάση μαρτυρία γνώμης». Συμπλήρωσε πως και ο κύριος Κωνσταντίνου είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, η γυναίκα του είναι άνεργη και δεν έχει ούτε και αυτός λόγο να διαφύγει.

Η «Έδρα» αφού άκουσε τους συνηγόρους των δύο διέταξε πως οι δύο ύποπτοι αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους μέχρι την έναρξη της δίκης στις 17 Μαρτίου.

Με χειροκροτήματα «υποδέχθηκαν» την εξέλιξη συγγενείς των δύο κατηγορουμένων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top