ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Μασιά έξω από το δικαστήριο με… παροιμία – «Κανιβαλισμός-Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο…»

Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Μασιά έξω από το δικαστήριο με… παροιμία – «Κανιβαλισμός-Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο…»

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 17 Μαρτίου 2020, παραπέμφθηκαν σήμερα ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς.

Παρά το γεγονός ότι η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε όπως οι κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους, εντούτοις η Πρόεδρος του Δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα της και άφησε τους κατηγορουμένους ελεύθερους υπό περιοριστικούς όρους.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες ενώ ο Δημήτρης Μασιάς εννέα κατηγορίες.

Τι δήλωσε ακριβώς:

«Έχει τελειώσει για μας ένα Πανεπιστήμιο, με βαθμό άριστα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συγγενείς μου που ήταν μαζί μου. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τους ανακριτές και την Αστυνομία. Μας είχαν σεβαστεί. Θεωρώ πως κάποιοι έχουν θορυβηθεί που μεγαλώνει η Αγία Νάπα. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Σε ερώτηση εάν είναι αθώος, απάντησε με έντονο τρόπο και με… παροιμία: «Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι. Αυτό που έχουμε δει, αυτός ο κανιβαλισμός με τα ΜΜΕ, νομίζω να ασχοληθείτε πιο πολύ με τα οδοφράγματα και τους Τούρκους και τους κορωνοϊούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top