Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Οι δύο τουρίστες είχαν επισκεφθεί την περιοχή στο πλαίσιο μιας εκδρομής που είχε οργανώσει ένα ρωσικό τουριστικό πρακτορείο, όπως έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη του Σβάλμπαρντ στον ιστότοπό του. Μαζί τους βρίσκονταν άλλοι 3 τουρίστες και δύο ξεναγοί.
Η χιονοστιβάδα σημειώθηκε στην περιοχή γύρω από το Φρίντγιοφμπριν, σε απόσταση 60χλμ δυτικά του Λονγκγίαρμπιεν, του μεγαλύτερου οικισμού στο αρχιπέλαγος.
Ένα ελικόπτερο με διασώστες και ένας σκύλος, ειδικά εκπαιδευμένος να ψάχνει κάτω από το χιόνι, έχουν σταλεί στην περιοχή του δυστυχήματος, ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




