ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ‘Άτοπες οι δηλώσεις Μασιά. Ας περιοριστεί στα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα’

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ‘Άτοπες οι δηλώσεις Μασιά. Ας περιοριστεί στα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα’

Την αντίδραση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του ατζέντη παικτών και πρόεδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού σώματος των δημοσιογράφων στην Κύπρο, χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του άτοπες και τον καλεί να «{…}περιοριστεί στα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα». Ο Μασιάς είχε προβεί σε τοποθετήσεις σε βάρος των Μ.Μ.Ε. μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας της περασμένης Πέμπτης (20/02), κατά την οποία έγινε καταχώρηση υπόθεσης σε βάρος του ιδίου και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Μασιάς και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, κατηγορούνται για κακούργημα και άλλα συναφή αδικήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται πως χειραγώγησαν το αποτέλεσμα του αγώνα Οθέλλος – Αγία Νάπα στις 8 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου: «Ο κ. Δημήτρης Μασιάς, πρώην διαιτητής, νυν πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου και μάνατζερ ποδοσφαιριστών, που βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες περί συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, περί συνωμοσίας για καταδολίευση και για χειραγώγηση αθλητικών αγώνων, επιχείρησε χθες, να προβεί σε ειρωνικές – απαξιωτικές υποδείξεις προς τους λειτουργούς του Τύπου.

Ο κ. Μασιάς, ελεύθερος με εγγύηση 75.000 ευρώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 17 Μαρτίου 2020, είναι προτιμότερο να δει πώς υπερασπίζεται τον εαυτό του ενώπιον της Δικαιοσύνης, παρά να μέμφεται τους δημοσιογράφους για το πώς ιεραρχούν τις προτεραιότητές τους.

Η διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ύψιστου δημοσίου ενδιαφέροντος και ως τέτοιο θα τυγχάνει της αρμόζουσας δημοσιογραφικής προσοχής. Εάν η δημοσιογραφική οικογένεια χειρίζεται με επάρκεια τα του εθνικού θέματος ή τα του κορωνοϊού, ο κ. Μασιάς δεν είναι το πλέον αρμόδιο άτομο να το κρίνει. Ας περιοριστεί στα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top