ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κάτσε τη ΜΠΑΛΑ κάτω ΣΕΝΙΟΡ Όλμο…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κάτσε τη ΜΠΑΛΑ κάτω ΣΕΝΙΟΡ Όλμο…

Από την περασμένη Δευτέρα, εδώ στη στήλη, είχαμε καλέσει τους Ισπανούς που αποφάσισαν να μας χαλάσουν τη ζαχαρένια μας εδώ στη Βραχονησίδα, να πάψουν να ασχολούνται μαζί μας (ΕΔΩ). 

Διαπιστώνω πάντως, ότι ο συνάδελφος Χοσέ Μαρία Όλμο, είναι πολύ – πολύ «προκλητικός», αφού δεν κάθεται ήσυχος…

Συνεχίζει να μας ενοχλεί, αφού έφτασε στο σημείο να δώσει συνέντευξη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), υποστηρίζοντας ότι το «πρόβλημα με τα στημένα στην Κύπρο, είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι περίμενα».

Senior Όλμο, σε παρακαλώ παρά πολύ, «άφησε μας ήσυχους» ή να σου το πω διαφορετικά «κάτσε τη μπάλα κάτω».

Υπάρχουν τόσα πολλά σημεία του (ποδοσφαιρικού) πλανήτη που υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς, με την «κουκκίδα» της Μεσογείου, βρήκες κι εσύ να καταπιαστείς;

Σε παρακαλώ επίσης, να μην αμφισβητείς την ικανότητα και την προσήλωση των Κυπριακών αρχών, να βρουν και να στείλουν όλους τους ενόχους ενώπιον του Δικαστηρίου.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top