Υπ. Άμυνας: Πολύ κοντά η ενεργοποίηση συστήματος ελέγχου στην πράσινη γραμμή

Υπ. Άμυνας: Πολύ κοντά η ενεργοποίηση συστήματος ελέγχου στην πράσινη γραμμή

Με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΡΙΚ «Ευθέως», ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης παραδέχτηκε ότι το Υπουργείο είναι πολύ κοντά στην ενεργοποίηση ενός «συστήματος ελέγχου, με τεχνολογικά μέσα, της πράσινης γραμμής.

Εντούτοις, καθόλου δεν συνδέεται με το μεταναστευτικό, εννοώντας την τωρινή του επαναφορά, όπως πρόσθεσε. «Το σύστημα αυτό πάει πολλά χρόνια πίσω. Υπήρχε θέμα γραφειοκρατίας. Πρόσφατα το θέσαμε σε αυτή τη βάση και θα έχουμε σύντομα αποτέλεσμα» όπως συμπλήρωσε.
Λέχθηκε επίσης ότι το Υπουργείο έχει επιτέλους ξεφύγει από γραφειοκρατίες και καθυστέρηση αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει διαφάνεια και νομιμότητα στο ζήτημα αυτό.
Αυτό το σύστημα θα συμβάλει πολύ θετικά και στο ζήτημα της μετανάστευσης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE