ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αμπιντάλ την… είπε ξανά στον Μέσι! «Καλό θα είναι τα θέματα μας…»

Ο Αμπιντάλ την… είπε ξανά στον Μέσι! «Καλό θα είναι τα θέματα μας…»

Η διαμάχη του Ερίκ Αμπιντάλ με τον Λιονέλ Μέσι συνεχίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μπρέιθγουεϊτ από τη Μπαρτσελόνα, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να τονίζει πως θα έπρεπε ο Αργεντινός να κρατήσει για το εσωτερικό της ομάδας τις διαφωνίες του κι όχι να το κάνει δημόσια…

Ο Γάλλος τα έβαλε ξανά με τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα» για την τροπή που πήρε η διαμάχη τους στον Τύπο πριν από λίγο καιρό.

Ο Αμπιντάλ είχε αναφέρει πως με τον Βαλβέρδε ορισμένοι παίκτες δεν είχαν διάθεση να δουλέψουν σωστά και ο Μέσι ως ηγέτης της ομάδας βγήκε μπροστά έχοντας αισθανθεί θιγμένος και δήλωσε: «Όταν γίνεται τέτοια αναφορά, καλό θα ήταν να λέγονται και ονόματα γιατί αλλιώς τους παίρνει όλους η μπάλα».

Ο Αμπιντάλ, το απόγευμα της Πέμπτης στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μπρέιθγουεϊτ, είπε: «Καλό θα είναι τα θέματά μας να λύνονται εσωτερικά κι όχι στον Τύπο…».

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας απάντησε και στα όσα είπε ο Μέσι για το ρόστερ του κλαμπ και τις δυνατότητες διεκδίκησης του πρωταθλήματος και του Champions League. Ο Αργεντινός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην MundoDeportivo έδειξε να μην πιστεύει πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται η ομάδα για να πάρει τους τίτλους, με τον Αμπιντάλ να λέει: «Εγώ θεωρώ πως ό,τι έπρεπε να υπάρχει στο ρόστερ, είναι εκεί. Είναι στα χέρια του Κίκε Σετιέν. Δεν το κοιτάζω με τον αριθμό των παικτών αλλά με την ποιότητά τους».

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top