Ευχάριστα νέα! Ο Γιώργος Χρανιώτης θα γίνει μπαμπάς

Ευχάριστα νέα! Ο Γιώργος Χρανιώτης θα γίνει μπαμπάς

DATA[

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί!Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει μπει στον πέμπτο μήνα.

Ο Ελλαδίτης ηθοποιός που μάθαμε ακόμα καλύτερα μέσα απο το survivor…

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα του Πρωινού: «Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται καις τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!»!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE