Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο– Αυτά τα τμήματα θα επηρεαστούν

Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο– Αυτά τα τμήματα θα επηρεαστούν

Από τη Δευτέρα 24/2/2020 μέχρι την Παρασκευή 28/2/2020, μεταξύ των ωρών 08.30 – 14.00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Αλάμπρα μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου,θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων αντιθαμβωτικών της κεντρικής νησίδας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του  Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Ενημερώνεται το κοινό ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200μ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.