Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο– Αυτά τα τμήματα θα επηρεαστούν

Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο– Αυτά τα τμήματα θα επηρεαστούν

Από τη Δευτέρα 24/2/2020 μέχρι την Παρασκευή 28/2/2020, μεταξύ των ωρών 08.30 – 14.00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Αλάμπρα μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου,θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων αντιθαμβωτικών της κεντρικής νησίδας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του  Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Ενημερώνεται το κοινό ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200μ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.