Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο– Αυτά τα τμήματα θα επηρεαστούν

Εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο– Αυτά τα τμήματα θα επηρεαστούν

Από τη Δευτέρα 24/2/2020 μέχρι την Παρασκευή 28/2/2020, μεταξύ των ωρών 08.30 – 14.00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Αλάμπρα μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου,θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων αντιθαμβωτικών της κεντρικής νησίδας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του  Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Ενημερώνεται το κοινό ότι «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200μ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Debate Αρχηγών στο SIGMA: Φειδίας Παναγιώτου: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο μισθός» - Σκέψεις για να θέσει στον κόσμο το μέλλον του ως Ευρωβουλευτής

Debate Αρχηγών στο SIGMA: Φειδίας Παναγιώτου: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο μισθός» - Σκέψεις για να θέσει στον κόσμο το μέλλον του ως Ευρωβουλευτής

Το κρίσιμο ερώτημα για το τι θα κάνει εάν εκλεγεί Βουλευτής κλήθηκε να απαντήσει για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας, Φειδίας Παναγιώτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE