ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταρρακτώδης βροχή στον αυτοκινητόδρομο

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταρρακτώδης βροχή στον αυτοκινητόδρομο

(18:08 - 21/02) Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται στην περιοχή και κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού - Πάφου, με αποτέλεσμα να υπάρχει συσσώρευση και ροή νερού σε διάφορα σημεία στο οδόστρωμα και να υπάρχει κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των διερχόμενων οχημάτων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία, προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς  οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους, αναμμένα.
 
Στα ορεινά παραμένουν κλειστοί για όλα τα οχήματα οι δρόμοι Προδρόμου - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Καρβουνά - Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης. Οι υπόλοιποι δρόμοι στις ορεινές περιοχές είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.
 
Λόγω των βροχών που σημειώνονται ανά το Παγκύπριο, προτρέπονται όσοι διακινούνται στο οδικό δίκτυο να είναι προσεκτικοί προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στα ορεινά, είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top