Στο νοσοκομείο ο Κούμας - Δήλωσε έντονη αδιαθεσία πριν από την έναρξη της συνάντησης με αρχιδιαιτητή και πρόεδρους

Στο νοσοκομείο ο Κούμας - Δήλωσε έντονη αδιαθεσία πριν από την έναρξη της συνάντησης με αρχιδιαιτητή και πρόεδρους

Περιπέτειες υγείας για τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργο Κούμα.

Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του κυπριακού ποδοσφαίρου ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συνάντησης με τον αρχιδιαιτητή Μπερτράντ Λαγιέκ και τους πρόεδρους των σωματείων, ανέφερε σε παρευρισκόμενους ότι δεν νοιώθει καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα του η σύζυγός του, καθώς και στενοί συνεργάτες του.

Ο κ. Κούμας πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Από νωρίς το μεσημέρι ο κ. Κούμας ασσχολείτο με θέματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και είχε διάφορες συναντήσεις.

Πέραν από τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, ευχή όλων, ασφαλώς, είναι να περάσει αυτόν τον σκόπελο και να επανέλθει σιδερένιος στις υποχρεώσεις του.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.