ΕΛΛΑΔΑ

Τραυμάτισε θανάσιμα μοτοσικλετιστή κι εγκατέλειψε - «Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο δράστης» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραυμάτισε θανάσιμα μοτοσικλετιστή κι εγκατέλειψε - «Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο δράστης» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ασυνείδητος οδηγός στη Ελλάδα σκότωσε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και η προανάκριση του Α΄Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και εγκατέλειψε το σημείο και το θύμα του, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 19/02, επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο ασυνείδητος οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το σπορ αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Από την Τροχαία έχουν ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη στον οποίο ανήκει το όχημα και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον ασυνείδητο οδηγό.

Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάνει έκκληση μέσω Facebook να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος, όπως τον χαρακτήρισε, για το τροχαίο στην παραλιακή, όπου έχασε τη ζωή του 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης».

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top