ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναφορές στο Κάιρο για ενεργοποίηση συμφωνίας 2017 για κρουαζιέρες μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου

Αναφορές στο Κάιρο για ενεργοποίηση συμφωνίας 2017 για κρουαζιέρες μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου

Θα γίνει επαναδραστηριοποίηση της τριμερούς συμφωνίας του 2017;

Αναφορά στην επαναδραστηριοποίηση μιας τριμερούς συμφωνίας του 2017 για τον τουριστικό κλάδο της κρουαζιέρας μεταξύ της Αιγύπτου, της Ελλάδας και της Κύπρου, κάνει το Υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, με αφορμή τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Υπουργός Αρχαιοτήτων και Τουρισμού της Αιγύπτου Χάλιντ Ελ Ανάνι, με τον Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας Χάρη Θεοχάρη.

«Η Αίγυπτος και η Ελλάδα αναζητούν μεγαλύτερη συνεργασία στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού» γράφει στο τίτλο του ρεπορτάζ της η αγγλόφωνη «Egypt Today», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συμφωνία που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες από κοινού με την Κύπρο.

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στις τριμερείς συναντήσεις των Υπουργών Τουρισμού που έχουν γίνει και όπου ένα από τα θέματα είναι η ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα αυτό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top