Αναφορές στο Κάιρο για ενεργοποίηση συμφωνίας 2017 για κρουαζιέρες μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου

Αναφορές στο Κάιρο για ενεργοποίηση συμφωνίας 2017 για κρουαζιέρες μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου

Θα γίνει επαναδραστηριοποίηση της τριμερούς συμφωνίας του 2017;

Αναφορά στην επαναδραστηριοποίηση μιας τριμερούς συμφωνίας του 2017 για τον τουριστικό κλάδο της κρουαζιέρας μεταξύ της Αιγύπτου, της Ελλάδας και της Κύπρου, κάνει το Υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, με αφορμή τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Υπουργός Αρχαιοτήτων και Τουρισμού της Αιγύπτου Χάλιντ Ελ Ανάνι, με τον Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας Χάρη Θεοχάρη.

«Η Αίγυπτος και η Ελλάδα αναζητούν μεγαλύτερη συνεργασία στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού» γράφει στο τίτλο του ρεπορτάζ της η αγγλόφωνη «Egypt Today», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συμφωνία που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες από κοινού με την Κύπρο.

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στις τριμερείς συναντήσεις των Υπουργών Τουρισμού που έχουν γίνει και όπου ένα από τα θέματα είναι η ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE