ΚΥΠΡΟΣ: Ντού στην οικία 18χρονου- Έμπλεξε άσχημα με αυτά που έστειλε μέσω λογαριασμού του

ΚΥΠΡΟΣ: Ντού στην οικία 18χρονου- Έμπλεξε άσχημα με αυτά που έστειλε μέσω λογαριασμού του

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Europol, ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε αρχείο παιδικής πορνογραφίας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπόπτου το Σάββατο 22/2 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο χρήστης του εν λόγω λογαριασμού είναι 18χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ  το πρωί του Σαββάτου 22/2 , έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του.

Ο 18χρονος συνελήφθη στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE