ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία- 'Το κίνητρό τους ήταν να ληστέψουν'

ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία- 'Το κίνητρό τους ήταν να ληστέψουν'

Ληστεία μετά φόνου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 23/2 στην οδό Ρηγαίνης στην Παλιά Λευκωσίας και όπως δήλωσε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, το θύμα είναι ασιατικής καταγωγής, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου ακόμα να διακριβωθούν.

 
Με βάση τις πρώτες έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας και τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αναζητούνται δύο πρόσωπα που φαίνεται να λήστεψαν και να κτύπησαν το θύμα με νύσσον και τέμνον όργανο (πιθανότατα μαχαίρι) στον αριστερό θώρακα, ανέφερε ο κ. Δημητρίου, προσθέτοντας ότι η συμπλοκή και ο χώρος στον οποίο εντοπίστηκε νεκρό το θύμα απέχουν κάποια μέτρα.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όργανο του φόνου, ούτε το πορτοφόλι του θύματος, αλλά οι ανακριτές είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα οι έρευνες θα αποφέρουν αποτελέσματα και η υπόθεση θα εξιχνιαστεί.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.