ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία- 'Το κίνητρό τους ήταν να ληστέψουν'

ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία- 'Το κίνητρό τους ήταν να ληστέψουν'

Ληστεία μετά φόνου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 23/2 στην οδό Ρηγαίνης στην Παλιά Λευκωσίας και όπως δήλωσε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, το θύμα είναι ασιατικής καταγωγής, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου ακόμα να διακριβωθούν.

 
Με βάση τις πρώτες έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας και τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αναζητούνται δύο πρόσωπα που φαίνεται να λήστεψαν και να κτύπησαν το θύμα με νύσσον και τέμνον όργανο (πιθανότατα μαχαίρι) στον αριστερό θώρακα, ανέφερε ο κ. Δημητρίου, προσθέτοντας ότι η συμπλοκή και ο χώρος στον οποίο εντοπίστηκε νεκρό το θύμα απέχουν κάποια μέτρα.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όργανο του φόνου, ούτε το πορτοφόλι του θύματος, αλλά οι ανακριτές είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα οι έρευνες θα αποφέρουν αποτελέσματα και η υπόθεση θα εξιχνιαστεί.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE