ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρπόλησαν όχημα 37χρονου- Καταστράφηκε ολοσχερώς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρπόλησαν όχημα 37χρονου-  Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς κατέκαψε αυτοκίνητο 37χρονου φωτιά, που τέθηκε κακόβουλα στις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου 23/2 στη Λεμεσό


Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του αλλοδαπού στο κέντρο της πόλης.  Τη φωτιά κατέσβεσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσαν επί τόπου. Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή για σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Οι δράστες περιέλουσαν το αυτοκίνητο με βενζίνη και χρησιμοποιώντας εμπρηστική λωρίδα, στη συνέχεια, το πυρπόλησαν.

Από τη πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE