ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ραγδαίες εξελίξεις- Χειροπέδες σε 22χρονο

ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ραγδαίες εξελίξεις- Χειροπέδες σε 22χρονο

 Στη σύλληψη νεαρού προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 23/2 η Αστυνομία.

Πρόκειται για 22χρονο ο οποίος είναι ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην παλιά Λευκωσία.

Η Αστυνομία φαίνεται να αναζητούσε δύο πρόσωπα μετά και από τον έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης και δεν αποκλείεται να γίνει και νέα σύλληψη εντός της ημέρας.

Σε ανάρτηση της Δύναμης αναφέρεται:  «Συνελήφθη πριν από λίγο 22χρονος ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε το πρωί στη Λευκωσία. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια ολοκληρωμένο Δελτίο Τύπου.»

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στις 5.30 το πρωί στην οδό  Ρηγαίνης, στηΝ παλιά Λευκωσία, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, που εικάζεται ότι ήταν μαχαίρι.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και ιατροδικαστής ο οποίος διενεργεί αυτοψία στη σκηνή. 

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE