ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ραγδαίες εξελίξεις- Χειροπέδες σε 22χρονο

ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ραγδαίες εξελίξεις- Χειροπέδες σε 22χρονο

 Στη σύλληψη νεαρού προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 23/2 η Αστυνομία.

Πρόκειται για 22χρονο ο οποίος είναι ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην παλιά Λευκωσία.

Η Αστυνομία φαίνεται να αναζητούσε δύο πρόσωπα μετά και από τον έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης και δεν αποκλείεται να γίνει και νέα σύλληψη εντός της ημέρας.

Σε ανάρτηση της Δύναμης αναφέρεται:  «Συνελήφθη πριν από λίγο 22χρονος ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε το πρωί στη Λευκωσία. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια ολοκληρωμένο Δελτίο Τύπου.»

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στις 5.30 το πρωί στην οδό  Ρηγαίνης, στηΝ παλιά Λευκωσία, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, που εικάζεται ότι ήταν μαχαίρι.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και ιατροδικαστής ο οποίος διενεργεί αυτοψία στη σκηνή. 

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE