ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε γυναίκα - Σε κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε γυναίκα - Σε κρίσιμη κατάσταση

Νέο τροχαίο, με απολογισμό τον κρίσιμο τραυματισμός γυναίκας απο μοτοσυκλετιστή.

Κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται γύρω στις 6 το απόγευμα και σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός ντελίβερι παρέσυρε με την μοτοσυκλέτα, πεζή Ελληνοκύπρια γυναίκα 62 ετών. 

Οπως διαφάνηκε απο τις προκαταρτικές εξετάσεις η 62χρονη επιχείρησε να διασταυρώση τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό.

Την ίδια ώρα ο οδηγός ντελίβερι κατευθυνόταν προς τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου παρασύροντας την γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και διερευνά κατώ απο ποιές συνθήκες συνέβη το τροχαίο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.