ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΧΡΥΣΟΣ» βαθμός για την ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό και… στα πόδια της η ΕΞΑΔΑ!

«ΧΡΥΣΟΣ» βαθμός για την ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό και… στα πόδια της η ΕΞΑΔΑ!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο «Μακάρειο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ένα αποτέλεσμα… καλοδεχούμενο για τη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία ανέβηκε στους 28 πόντους, είναι στο +1 από την Πάφο FC και στο +3 από τη Νέα Σαλαμίνα και κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, στη «μάχη» που δίνει για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα ενόψει των πλέι-οφ!

 

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και κύλησε σε αργό τέμπο με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, με δυνατές μονομαχίες, αρκετά λάθη και… χωρίς ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η ΑΕΛ όμως ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε. Σκόρερ ο Γκοντάλ, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στη φάση του γκολ έγινε αναγκαστική αλλαγή…

Μετά το 0-1, ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, αλλά ήταν ανούσιος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Προσπάθησε να απειλήσει με κάποια σουτ και από στημένες φάσεις, αλλά και στην κόντρα επίθεση, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα της, αφού έκλεισε τους χώρους μπροστά από την εστία του Βοζίνια και δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση για να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως το έψαξε με κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητική, παρότι είχε 2-3 καλές προϋποθέσεις…

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ντουβεντρού, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ!

88΄ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Βινίσιους, ο οποίος έκανε το σουτ από θέση βολής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

68΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τον Ολυμπιακό με κεφαλιά του Ζαχαρίου, ο οποίος ισοφαρίζει σε 1-1!

41΄ Σωτήρια παρέμβαση του Μεντόγεβιτς σε επικίνδυνο γύρισμα του Κοφί για τον Αγιτέ. Πολύ καλή προϋπόθεση για τον Ολυμπιακό.

40΄ Επικίνδυνο γύρισμα από τον Αβραάμ, διώχνει δύσκολα ο Βελλίδης.

34΄ Πολύ καλή προϋπόθεση για την ΑΕΛ με Αντάμοβιτς και Μάιντεβατς, έκανε κακό κοντρόλ ο δεύτερος και η ευκαιρία χάθηκε.

24΄ Άστοχο σουτ από τον Κοφί.

10΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για την ΑΕΛ με κοντινό πλασέ του Γκοντάλ, ο οποίος γράφει το 0-1

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38΄ Κίκο, 59΄ Αγιτέ / 31΄ Α. Τεϊσέιρα, 33΄ Μαέ, 45΄+1΄ Αβραάμ (3η)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χριστοδούλου): Βελλίδης, Κυριάκου, Νανίσιο, Σωτηρίου, Κίκο, Ακόστα (66΄ Οικονομίδης), Βινίσιους, Κοφί (62΄ Ζαχαρίου), Αζουλάο, Κα, Αγιτέ (81΄ Ντουβεντρού).

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Αντωνίου, Κυριάκου, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ (12΄ Ζντραβκόφσκι), Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς (75΄ Γκαζαριάν), Αγκάνοβιτς, Μαέ, Μάιντεβατς (86΄ Χουράδο), Αβραάμ.

Διαιτητής: Pajac Igor (Κροατία)
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Zobenica Bojan (Κροατία)
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Crncic Jerko (Κροατία)
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top