ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Είχε την ουσία η ΑΕΛ σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Είχε την ουσία η ΑΕΛ σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Μακάρειο» στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, με τη Λεμεσιανή ομάδα να προηγείται στο σκορ με 0-1.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και κύλησε σε αργό τέμπο με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, με δυνατές μονομαχίες, αρκετά λάθη και… χωρίς ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η ΑΕΛ όμως ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε. Σκόρερ ο Γκοντάλ, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στη φάση του γκολ έγινε αναγκαστική αλλαγή…

Μετά το 0-1, ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, αλλά ήταν ανούσιος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Προσπάθησε να απειλήσει με κάποια σουτ και από στημένες φάσεις, αλλά και στην κόντρα επίθεση, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα της, αφού έκλεισε τους χώρους μπροστά από την εστία του Βοζίνια και δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση για να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως το έψαξε με κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητική, παρότι είχε 2-3 καλές προϋποθέσεις…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top