Διέψευσε τις ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ο Λούκας Σωτηρίου…

Διέψευσε τις ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ο Λούκας Σωτηρίου…

Νέα ανώμαλη προσγείωση για τον ΑΠΟΕΛ, στο φετινό πρωτάθλημα. Αγωνιστικά θα καταπιαστούμε με τους πρωταθλητές, σε άλλο κείμενο προσεχώς.

Θα μιλήσουμε όμως για τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, ο οποίος έδωσε πέναλτι υπέρ της Πάφου, το οποίο ήταν πεντακάθαρο. Υπήρξε «γκρέμισμα» του επιθετικού της γηπεδούχου ομάδας Καμπράλ, από τον Σέρβο αμυντικό Μιχαήλοβιτς.

Θεωρούμε ότι ο Σωτηρίου, διέψευσε τις Κασσάνδρες, επειδή πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η ΚΟΠ αποφάσισε να μην φέρει ξένους διαιτητές για το παιχνίδι στην Πάφο, τάχα μου για να… βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Λούκας ήταν ακριβοδίκαιος και έκλεισε τα στόματα, όσων βιάστηκαν να πουν τα «δικά» τους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός νεαρός Ελληνοκύπριος - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία της Πάφου

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός νεαρός Ελληνοκύπριος - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία της Πάφου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE