Φτάνει και το τρίτο γεωτρύπανο της Τουρκίας

Φτάνει και το τρίτο γεωτρύπανο της Τουρκίας

Σε μερικές βδομάδες φτάνει στη χώρα το τρίτο γεωτρύπανο που αγόρασε η Τουρκία δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ αναφέροντας ωστόσο ότι θα σταλεί στη Μαύρη Θάλασσα για εργασίες.

Σε δηλώσεις του στη 3η Σύνοδο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Τουρκίας, ο Φατίχ Ντονμέζ είπε “συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας στην Μεσόγειο”. “Έχουμε επιταχύνει τις δραστηριότητες έρευνας στη θάλασσα. Το τρίτο μας γεωτρύπανο θα είναι στην Τουρκία σε μερικές βδομάδες. Το τρίτο μας γεωτρύπανο θα είναι στην Μαύρη Θάλασσα. Το όνομα του νέου μας πλοίου θα το δώσει ο Πρόεδρός μας”, ανέφερε.

Για τη συμφωνία της Τουρκίας με την Λιβύη ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι έχουν ξεκαθαρίσει τα θαλάσσια όριά τους “Χαλάσαμε τα σχέδιά τους να αποκλείσουν από την εξίσωση την ‘τδβκ’ και τη Λιβύη”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE