Η Le Figaro για την τραγωδία με τη 19χρονη στη Λεμεσό – Δηλώσεις από υποπλοίαρχο

Η Le Figaro για την τραγωδία με τη 19χρονη στη Λεμεσό – Δηλώσεις από υποπλοίαρχο

«Αυτό το πρωί στις 03:30 τοπική ώρα στην Λεμεσό, γυναίκα ναύτης του τμήματος διοίκησης και προμηθειών υποστηρικτικού σκάφους του Charles De Gaulle, απεβίωσε μετά από πτώση από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου της» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του γαλλικού ναυτικού, Υποπλοίαρχος Ερίκ Λαβόλ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του κυπριακού Τύπου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Ήδη είναι σε εξέλιξη έρευνα για να διευκρινιστούν με ακρίβεια τα αίτια της τραγωδίας» προστίθεται στην Le Figaro.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής γαλλικής εφημερίδας σημειώνονται και τα ακόλουθα: «Το γαλλικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται στην Κύπρο μετά από αποστολή τριών εβδομάδων στην ανατολική Μεσόγειο. Το αεροπλανοφόρο και τα συνοδευτικά του σκάφη επιστρέφουν στην θάλασσα τις επόμενες ημέρες με προορισμό τον Ατλαντικό μέσω των στενών του Γιβραλτάρ».

Αναφορές στο τραγικό περιστατικό έχουν κι άλλα Μ.Μ.Ε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE