ΛΕΜΕΣΟΣ: Λεωφορείο παρέσυρε μοτοσυκλετιστή - Στο χειρουργείο ο άντρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λεωφορείο παρέσυρε μοτοσυκλετιστή - Στο χειρουργείο ο άντρας

Ακόμα ένα τροχαίο έρχεται να προστεθεί τα τελευταία 24ώρα στη λίστα της Αστυνομίας για διερεύνηση.

Γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας στη Λεμεσό , έξω απο το Παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού, σύμφωνα με την Αστυνομία μικρό λεωφορείο συγκρούστηκε και παρέσυρε μοτοσικλέτα όπου επέβαινε άνδρας.

Αμέσως ασθενοφόρο κλήθηκε στην σκηνή οπου και μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οπου οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν εσωτερική αιμορραγία και κατάγματα, κρίνοντας απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες για τα αίτια του νέου τροχαίου διερευνώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE