ΛΕΜΕΣΟΣ: Λεωφορείο παρέσυρε μοτοσυκλετιστή - Στο χειρουργείο ο άντρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λεωφορείο παρέσυρε μοτοσυκλετιστή - Στο χειρουργείο ο άντρας

Ακόμα ένα τροχαίο έρχεται να προστεθεί τα τελευταία 24ώρα στη λίστα της Αστυνομίας για διερεύνηση.

Γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας στη Λεμεσό , έξω απο το Παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού, σύμφωνα με την Αστυνομία μικρό λεωφορείο συγκρούστηκε και παρέσυρε μοτοσικλέτα όπου επέβαινε άνδρας.

Αμέσως ασθενοφόρο κλήθηκε στην σκηνή οπου και μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οπου οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν εσωτερική αιμορραγία και κατάγματα, κρίνοντας απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες για τα αίτια του νέου τροχαίου διερευνώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE