Β. Κικίλιας: Απολύτως έτοιμη για την κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Β. Κικίλιας: Απολύτως έτοιμη για την κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Απολύτως έτοιμη για την έξαρση του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα, δήλωση ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Κικίλας επεσήμανε ότι η χώρα είναι απολύτως θωρακισμένη και συνέστησε ψυχραιμία.
 
«Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό με τους συναρμόδιους Υπουργούς για τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις εξελίξεις. Θέλω να τονίσω πως έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είμαστε οργανωμένοι και δομημένοι και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε ύποπτα περιστατικά», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
 
Παράλληλα, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας συνέστησε ψυχραιμία και υπογράμμισε ότι υπάρχουν 13 νοσοκομεία αναφοράς. «Ο ιός προσομοιάζει της γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Η χώρα είναι θωρακισμένη», τόνισε.
 
Τέλος, όπως τόνισε, λαμβάνοντας υπόψη και τα γεωγραφικά δεδομένα, αυξάνεται η πιθανότητα για κρούσμα και στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE