Β. Κικίλιας: Απολύτως έτοιμη για την κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Β. Κικίλιας: Απολύτως έτοιμη για την κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Απολύτως έτοιμη για την έξαρση του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα, δήλωση ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Κικίλας επεσήμανε ότι η χώρα είναι απολύτως θωρακισμένη και συνέστησε ψυχραιμία.
 
«Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό με τους συναρμόδιους Υπουργούς για τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις εξελίξεις. Θέλω να τονίσω πως έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είμαστε οργανωμένοι και δομημένοι και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε ύποπτα περιστατικά», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
 
Παράλληλα, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας συνέστησε ψυχραιμία και υπογράμμισε ότι υπάρχουν 13 νοσοκομεία αναφοράς. «Ο ιός προσομοιάζει της γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Η χώρα είναι θωρακισμένη», τόνισε.
 
Τέλος, όπως τόνισε, λαμβάνοντας υπόψη και τα γεωγραφικά δεδομένα, αυξάνεται η πιθανότητα για κρούσμα και στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE