ΚΥΠΡOΣ: Μαθητές πήγαν στην Ιταλία για το Erasmus και ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια

ΚΥΠΡOΣ: Μαθητές πήγαν στην Ιταλία για το Erasmus και ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια

Δώδεκα Ελληνοκύπριοι μαθητές, οι οποίοι μετέβησαν στο Μιλάνο μαζί με τον καθηγητή τους στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής μαθητων Erasmous «Εγκλωβίστηκαν» στην Ιταλία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σεδηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Χαράλαμπο Διονυσίου ανέφερε πως τα σχολεία της περιοχής που φιλοξενούσαν τους Κύπριος μαθητές έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με τον κ. Διονυσίου οι μαθητές λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ενώ με την επιστροφή τους στην Κύπρο θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως ο κ. Διονύσιου δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος παραμονής των μαθητών στο Μιλάνο και έτσι θα υπάρξει άμεση επιστροφή τους στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE